Özyurt Silah Sanayii Yönetim Kurulu Baþkaný Serdar Özyurt, “Son on yýlda askeri anlamda ülkemizin dünyanýn en büyük beþ ordu...
Özyurt Silah Sanayii Yönetim Kurulu Baþkaný Serdar Özyurt, “Son on yýlda askeri anlamda ülkemizin dünyanýn en büyük beþ ordusu içerisine girmesini içine sindiremeyenlerin asýl hazýmsýzlýðý da yerli ve milli olarak geliþen savunma sanayimizdeki baþarýmýzdýr” dedi.
Terör örgütlerine karþý devletimizle birlikte mücadele etmeyi sürdüreceðiz
Özyurt Silah Sanayii Yönetim Kurulu Baþkaný Serdar Özyurt, yaptýðý açýklamada "Ülkemizi çökertmek ve iktidarý darbe ile ele geçirmek için her yolu kendilerine mübah sayan FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin satýlýk kalemþörleri yine þahsýma ve benim üstümden de Jandarma Genel Komutanýmýz Arif Çetin’e ateþ etmektedirler.
Hakkýmda ortaya attýklarý iftiralarla Arif Çetin paþamýza yaptýðým ziyarete gölge düþürmek isteyen bu milliyetsiz kalemþörlerin asýl hedefi yeniden dirilen Osmanlý ruhu ve büyük Türkiye’dir. Son 10 yýlda askeri anlamda ülkemizin dünyanýn en büyük 5 ordusu içerisine girmesini içine sindiremeyenlerin asýl hazýmsýzlýðý da yerli ve milli olarak geliþen savunma sanayimizdeki baþarýmýzdýr.
Türkiye sýnýrlarý içerisinde terör örgütlerine Aðýr darbeler vurulmasýnda önemli rol oynayanlardan biri de Arif Çetin paþamýzdýr.
Her zaman baþarýlarýyla ve teröre karþý dik duruþuyla gurur duyduðumuz jandarma teþkilatýmýzý yýpratmak isteyen dýþ mihrak maþalarýnýn hedefinde olmak bizlere gurur kaynaðýdýr. Özyurt Silah olarak yerli ve milli ürettiðimiz silahlarýmýzla teröristlerin ruhsuz bedenlerine giren her kurþun ülkemizin bekasýný korumaktadýr” dedi.
Türkiye bizim anayurdumuzdur
Özyurt ailesi olarak, terör örgütlerine karþý bundan önce olduðu gibi bundan sonra da devletimizle birlikte mücadele etmeyi sürdüreceklerinin altýný çizen, Özyurt Silah Sanayii Yönetim Kurulu Baþkaný Serdar Özyurt sözlerini þöyle tamamladý. “Milli þairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Ýstiklal Marþýmýzda dediði gibi;
Kim bu cennet vatanýn uðruna olmazki feda
Þüheda fýþkýracak, topraðý sýksan þüheda!
Caný, cananý, bütün varýmý alsýnlar Hüda,
Etmesin tek vatanýmdan beni dünyada cüda.
Ayný kalemden çýkan iftira dizinleri ile kaðýda maya çalmak isteyen terör örgütlerinin sözde gazetecileri þunu iyi bilsin ki; Türkiye bizim anayurdumuzdur. Þehit kanlarýyla aldýðýmýz, bu cennet vatanýmýzý korumaktan onlarýn iftiralarý bizleri geri durduramaz. Tuttuðunuz karanlýk köþe baþlarý gün gelecek mezarýnýz olacak. Ne sizler ne de ipinizi tutan sahipleriniz Jandarma Genel Komutanýmýz Arif Çetin paþamýzýn itibarýyla oynayamazsýnýz. Sizler ancak size verilen kemikle oynarsýnýz. Siz en iyisi kendinize havlayacak bir bahçe isteyin.”